(更新) Tokenomy支持即将到来的以太坊君士坦丁堡硬分叉

English | Dalam Bahasa Indonesia

Image for post
Image for post

重要提示:于2019年1月16日更新

在最新的以太坊君士坦丁堡硬分叉中ChainSecurity发现了一个可能会影响智能合约的安全漏洞。

常见FAQ:

  1. 什么时候开始升级?
    升级出现在7080000区块,预计在2019年1月14日(UTC+8)到2019年1月18日(UTC+8)之间。
  2. 我能免费得到双倍以太坊吗?
    不会。此次硬分叉大多数以太坊社区都支持而且旧以太坊链不再具有任何交易价值,因此我们决定不再支持旧的。
  3. 作为Tokenomy的用户需要做什么?
    您无需任何操作。照常交易即可。

谢谢,

Tokenomy 团队

请持续关注更多公告!

Tokenomy Website | Tokenomy Telegram |Tokenomy Twitter |Tokenomy Facebook |Tokenomy Instagram

加入对话!

Tokenomy Telegram Group English, Bahasa Indonesia & 中文 | Tokenomy Reddit

Written by

TOKENOMY is a digital asset marketplace where users can discover the possibilities and access the applications of cryptocurrencies and blockchain tokens.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store